Предстоящите грандиозни концерти на рок легендите SMOKIE във Варна и в

...
Предстоящите грандиозни концерти на рок легендите SMOKIE във Варна и в
Коментари Харесай

Грандиозен концерт на рок легендите SMOKIE във Варна

Предстоящите грандиозни концерти на рок легендите SMOKIE във Варна и в Бургас се изместват с един месец. Новите дати са - Варна 8.02.2018г. и Бургас 9.02.2018г. Тази смяна се постанова, заради огромното международно турне на групата, в което тази година за първи път България взе участие с два града. Това дава опция на всеки, който е просрочен със закупуването на билети да направи своя коледен подарък. Закупените билети на промоция, както и на постоянни цени, важат за новите дати без презаверка. 
Предстои грандиозно посрещане на групата като ВИП посетители в двата най-уникални морски града в България. През тази и идната година SMOKIE са на международно турне, стотици концерти им предстоят. Музикантите споделят с уредниците, че приготвят нещо особено за България. От много години не сме виждали SMOKIE на родна сцена във Варна и в Бургас. Това е именит миг, в който ще забележим феномена, дал началото на мелодичния рок и музиката, с която свързваме последните 30 години. SMOKIE нямат аналог в целия свят, те носят история, духа на 70-те, 80-те и 90-те. До ден сегашен издават нови албуми, осъвременени, само че постоянно в стила на SMOKIE. Една запазена марка, която подсигурява качество и същински страсти. 
Предните трибуни в спортната зала във Варна към този момент са непокътнати. Концертът в Бургас е в Държавна Опера, където дава обещание да бъде камерно осъществяване в по-интимен кръг. Невероятен момент, малко на брой ще могат да се допрян до легендите от близо и да чуят най-любимите шлагери от последните десетилетия единствено на метри от сцената.
Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР